65 års erfaring

Fokus på kundens ønsker

Leverer unikke løsninger

Gravsten og mindesten efter dine ønsker

​Det kan være en meget svær beslutning at finde den rette gravsten til at minde om en afdød. Stenen skal som regel stå 20-30 år på gravstedet, og derfor er det vigtigt at vælge en, som kan bringe de rigtige minder om afdøde frem de næste mange år.

Hos Vejen Stenhuggeri har vi over 50 års erfaring med at finde og skabe den rette gravsten. Vi har stået for mange udsmykninger af mindesten i Haderslev, Kolding og omegn, og har altid sat en ære i at udforme og sælge gravsten præcis efter de pårørendes ønsker både hvad angår materiale og udsmykning.

Uanset hvilken type gravsted det drejer sig om, kan vi levere den sten, som passer til. Du kan læse mere om de forskellige muligheder herunder, og naturligvis se dem i vores udstilling på Vester Alle 58 i Vejen.

Natursten er den klassiske gravsten

Natursten er det klassiske valg som gravsten, hvis det er til en kistebegravelse. Her er både påsatte og indhuggede bogstaver velegnede.

Du kan se eksempler på natursten her.

Plænesten

Er det besluttet, at stenen skal lægges ned i græsset på kirkegården, er plænesten løsningen. Her må der typisk kun bruges indhuggede bogstaver.

Se eksempler på plænesten her.


URNESTEN

Du kan få en såkaldt urnesten til at pryde stedet, hvor urnen er nedsænket. Vi laver dem både i natur og polerede udgaver.

Se eksempler på urnesten her.

Unika – gravsten designet efter ønske

Vi kan udforme en mindesten til kistebegravelser eller urnebisættelser med et unikt design. Det er nærmest kun fantasien, som sætter grænser.

Se eksempler på unika her.

Dekorationer

En mindesten kan dekoreres på mange måder med både indhugning og påsætning af forskellige bogstaver, symboler og motiver.

Se eksempler på dekorationer her.

Lad os hjælpe med at finde den rette gravsten

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores udstilling. Vi giver gerne gode råd og inspiration til de mange muligheder for en personlig gravsten.

Ring til os på telefon 75 36 04 59, eller skriv en mail til jan@vejensten.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find præcis det du søger hos Vejen Stenhuggeri

Siden 1963 har vi designet og kreeret specialløsninger for vores mange kunder. Søg her på siden, efter præcis det du ønsker. Kontakt os, hvis dine ønsker er mere specifikke. Vi kan helt sikkert hjælpe dig!

Vejenstenhuggeri v/Jan Hemmsen | Vester Alle 58, 6600 Vejen  | Telefon 75 36 04 59 |  E-mail jan@vejensten.dk