65 års erfaring

Fokus på kundens ønsker

Leverer unikke løsninger

Telefon: 75 36 04 59

E-mail: jan@vejensten.dk

Natursten i mange udtryk og former

Hos Vejen Stenhuggeri har vi arbejdet med alle mulige former for natursten i over 50 år. Derfor kan vi rådgive dig om de enkelte typer. For mange er naturstenen det naturlige og klassiske valg, når man skal vælge en gravsten til en kistebegravelse. 

Udover at de er smukke og har deres eget udtryk, er de velegnede til både påsatte og indhuggede bogstaver.

Vi leverer en natursten efter dine ønsker

Vi sætter en ære i, at vores kunder får den sten, de ønsker, med det rette materiale, tekst og udsmykning. Du kan se vores store udvalg af natursten i galleriet herunder. Vi har blandt andet en lang række svenske former for granit samt andre natursten og flere forskellige størrelser.

Du er naturligvis altid velkommen til at kigge forbi vores udstilling på Vester alle 58 i Vejen, ikke langt fra for eksempel Kolding og Haderslev.​

FÅ ET TILBUD PÅ DEN RIGTIGE NATURSTEN

Ønsker du et tilbud på det færdige produkt, er du velkommen til at sende os en mail via vores kontaktformular. Udfyld kontaktoplysningerne, og i feltet "besked" kan du tilføje, hvad du gerne vil have, der skal stå på stenen. 

​Skriv også stenens nummer, som står anført som det første ved beskrivelsen.

Husk også at anføre hvilken kirkegård stenen skal stå på, og at det er en natursten. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at ringe til os på telefon 75 36 04 59 og høre mere om de mange muligheder.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vejen Stenhuggeri​

CVR​

29513465

Kontaktinformation

Telefon​

E-mail​

Medlem af