65 års erfaring

Fokus på kundens ønsker

Leverer unikke løsninger

VEJEN STENHUGGERI - STENHUGGER TIL ALLE OPGAVER I KOLDING​

Vejen Stenhuggeri ejes og drives af stenhuggermester Jan Hemmsen, der overtog firmaet fra sin far Gottlieb Hemmsen.

Gottlieb Hemmsen kom til Vejen i 1963 som 28 årig, for at bestyrer Vejen Stenhuggeri. I 1969 købte han stenhuggeriet frit, og drev det helt frem til 1997, de sidste 10 år med Jan som kompagnon.

Stabilt firma

Fra lokalerne på Vester Alle har Vejen Stenhuggeri med sine alsidige kompetencer serviceret kunder fra nær og fjern ud fra de forskellige ønsker, hver enkelt kunde har. Med næsten 50 års erfaring i bagagen løser Vejen Stenhuggeri et hvert ønske inden for stenbranchen.

Firmaet tæller i dag tre ansatte, som kan levere både traditionelle og kreative løsninger inden for stenhuggeri samt restaurering.

Traditionen forsætter da 3. generation Martin Hemmsen bliver udlært stenhugger i sommeren 2013.

Specialopgaver

Jan Hemmsen blev udlært stenhugger på Vejle Havns Stenhuggeri i 1977 og drog året efter til København, hvor han i små ti år udviklede sine kompetencer inden for specialopgaver og restaurering.

Det gør, at firmaet i dag har ekspertisen til at levere unikke og kreative løsninger samt kan udføre alle former for restaureringsopgaver.

Find præcis det du søger hos Vejen Stenhuggeri

Siden 1963 har vi designet og kreeret specialløsninger for vores mange kunder. Søg her på siden, efter præcis det du ønsker. Kontakt os, hvis dine ønsker er mere specifikke. Vi kan helt sikkert hjælpe dig!

Vejenstenhuggeri v/Jan Hemmsen | Vester Alle 58, 6600 Vejen  | Telefon 75 36 04 59 |  E-mail jan@vejensten.dk